Proefschrift drukken op HVO papier

Proefschrift drukken HVO papier

De inhoud van je proefschrift is klaar. Niet alleen de tekst is geschreven, ook de eventuele afbeeldingen zijn toegevoegd en de tekst is opgemaakt. Dan is het tijd voor het proefschrift drukken op HVO papier. HVO papier staat voor houtvrij offset papier. Als je kiest voor je proefschrift drukken op HVO papier dan kies je voor het drukken op een ongestreken papiersoort is. Ongestreken papier heeft geen coating en daardoor geen glans. Doordat er geen schittering door lichtinval is, wordt het lezen van veel tekst vaak als prettiger ervaren bij gebruik van een ongestreken papiersoort dan bij gebruik van een glanzende papiersoort.

Er zijn vanzelfsprekend veel mogelijkheden om je proefschrift te drukken. Het proefschrift drukken op HVO papier wordt veelvuldig gedaan, maar er zijn ook diverse andere papiersoorten die gebruikt kunnen worden. Andere papiersoorten die vaak gebruikt worden zijn Biotop en G-print. Of je nu kiest voor je proefschrift drukken op HVO papier of een andere papiersoort wordt bepaald door je persoonlijke voorkeur. Elke papiersoort heeft voordelen en ook nadelen. Bij het drukken op een gestreken papiersoort komen afbeeldingen in kleur krachtiger over dan bij het drukken op een ongestreken papiersoort. Dit betekent echter niet dat het gebruik van afbeeldingen uitgesloten is bij het proefschrift drukken op HVO papier. Vaak is de kleur van het papier ook medebepalend voor de keuze van de papiersoort.

Proefschrift drukkenIpskamp Printing kan je adviseren over het proefschrift drukken op HVO papier of een andere papiersoort. Naast advies over papiersoorten wordt er natuurlijk ook advies gegeven over welke drukprocessen toegepast kunnen worden en wat de verdere mogelijkheden zijn bij het drukken van je proefschrift. Of je nu kiest voor je proefschrift drukken op HVO papier of op een andere papiersoort, het uiteindelijke doel is je met trots het proefschrift kan presenteren aan anderen.

Online proefschrift drukken